Галерија

September 11, 2019

Студиско патување – 03-07 јуни 2019

July 4, 2019

Завршна пресконференција Куманово

Завршна пресконференција Проект „Социјална инклузија преку социјални мрежи помеѓу ГО и социјално претприемништво (4SNET)“ 13 ти Јуни, 2019 година (четврток), во 11.00 часот Локација: Голема сала […]
July 4, 2019

Завршна пресконференција Штип

Завршна пресконференција: Во рамки на проектот: “Социјална инклузија преку социјални мрежи помеѓу граѓанските организации и социјално претприемништво (4SNET)” 08ми Јуни, 2019 година ( сабота) Локација: Хотел […]
May 10, 2019

Интернационален форум за Социјално претприемништво – 11ти и 12ти Април, 2019 година, Куманово